Het bedrijf

Kwaliteit en betaalbaarheid in goede handen bij Roteco, dé witgoed leverancier van het Noorden

Geen enkel witgoedproduct gaat een leven lang mee. Al vele jaren zijn wij  
bezig op het gebied van reparatie, aankoop en verkoop van tweedehands witgoedproducten.Tevens verkopen wij nieuwe witgoedproducten voor aantrekkelijke prijzen.

Wasmachine te duur? 
Kom snel bij ons kijken bij ”de grootste van het noorden”.
*Tweedehands witgoed 3 maanden garantie.
*Nieuw witgoed 2 jaar fabrieksgarantie

Roteco is het bedrijf waar tweedehands producten weer zo goed als nieuw de deur uitgaan. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een goede betaalbare wasmachine hoeft niet lang verder te zoeken. Roteco is “het adres” waar voor elke portemonnee wel iets te halen valt. Wij beschikken over een enorme voorraad nieuwe en gebruikte wasmachines en nog veel meer. Men kan bij ons ook terecht voor nieuwe of gebruikte koelkasten, gasfornuizen, vaatwassers en drogers van bijna alle merken en in verschillende prijzen.

Ons assortiment nieuw varieert, we proberen ten alle tijden verschillende machines in verschillende prijzen op voorraad te hebben. Standaard verkopen wij nieuw het merk Exquisit dit om reden dat het prijstechnisch een erg aantrekkelijk product is en we er veel goede ervaringen mee hebben. Tevens is de service die achter dit product zit erg goed.

“Klant is koning” staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een product vandaag nodig dan kunt u het vandaag krijgen. Wij bezorgen op momenten die het beste uitkomen voor de klant. Dat betekent dat u niet een dagdeel thuis hoeft zitten wachten tot de bezorger komt. De kosten van het bezorgen zijn in overleg, afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid werkzaamheden die er nodig zijn.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor reparaties en (tweedehands)onderdelen. Wij beschikken over een grote werkplaats vol met tweedehands onderdelen. Hier worden de machines getest en hier worden ook de reparaties verricht.